Probele biologice arhivate ce pot servi la testarea ADN sunt reprezentate de:

â—Ĺą preparate de sange aflate in Centrele de Transfuzii, Registrele de Donatori pentru Transplant, alte unitati sanitare, inclusiv servicii de medicina legala.

â—Ĺą preparate citologice, histopatologice, si/sau tesuturi conservate in blocuri de parafina recoltate in scop diagnostic si aflate in spitale sau alte unitati sanitare, inclusiv servicii de medicina legala.

Cei ce solicita o testare pe material biologic arhivat trebuie sa stie ca unele probe pot fi degradate sau compromise din punct de vedere calitativ.

Exista si situatii speciale in care se pot utiliza pentru testarea ADN obiecte vestimentare sau de uz personal ale unei persoane (pieptene, verigheta, ochelari, inel, ceas, etc.) cu conditia ca astfel de obiecte sa se afle in custodia organelor judiciare sau institutii (muzee, lacase de cult, etc.).
You can play best games for brain and soul on At 7 Games.
  Copyright © 2008 Romanian Society of Legal Medicine. All rights reserved.
created by cooz.ro
  best brain games, girls games and action games for brain and soul virtualizare vmware vsphere esxi server backup storage cablare structurata antivirus securitate firewall mail web dns trandafir trandafiri pomi fructiferi conifere brad brazi pin tuja tuia plante ornamentale vita de vie coacaze zmeura agrise